#1 Re: Nabídka a poptávka - výměna, koupě nebo prodej turistických štítků » Štítek na hůl Vyšehrad b) » 2023-08-02 19:26:18

Zdravím
   Info,o kterém vím, o štítku Malcharkovec.Údajně si ho nechal vyrobit z recese sběratel z Hradce Králové,pan Malchárek:)
Byla to jeho soukromá investice a nikde se skutečně oficiálně neprodává.Pokud mám správné informace,tak pan Malchárek ho ani do databáze nechtěl dávat a také nedal.
  Postupem času si ale ten štítek stejně našel cestu do naši databáze od jiného sběratele.Tomu nezabráníme.Já ho sehnal čirou náhodou na Aukru.
  Takových štítků je ale v databázi vícero....

S pozdravem Theim

#2 Nabídka a poptávka - výměna, koupě nebo prodej turistických štítků » Štítek na hůl Vyšehrad b) » 2023-06-05 22:17:33

Theim
Odpovědi: 9

Zdravím sběratele:)

   Trošku mě mrzí,že se na stránky umisťují štítky,které se vůbec nedostali do prodeje.Jeden příklad-Vyšehrad b)-na stránkách se objevilo cca v září 2022.Dostal jsem se až k ředitelce turistického odboru přímo na Vyšehradě a ta mi 100% tvrdí že si nikdy tento inovovaný štítek neobjednala a vidí ho poprvé.Celou dobu nabízejí,u nás označený typ a).
   Na IC Špička jsem se na něj ptal již třikrát za poslední skoro rok a půl a pokaždé se diví:)
   Pro mne to znamená pouze jedno,umisťují se tady štítky,které můžou být tak max.u výrobce a to neni vůči sběratelům,kteří ho shání na místě,fér.
   Pokud máte někdo další info,dejte vědět,hlavně ale nikoho neposílejte do žádného infa v Praze,nikde ho skutečně nemají,aktuální zkušenost-květen 2023.
   Prosím všechny,aby uváděli pravdivé info,kde štítek koupili.Díky

S pozdravem Theim
theim@centrum.cz

Zápatí

Technologie FluxBB | CZ a SK

[ Generated in 0.060 seconds, 7 queries executed - Využití paměti: (Peak: ) ]