Nejste přihlášeni
Zdravím sběratele:)
Trošku mě mrzí,že se na stránky umisťují štítky,které se vůbec nedostali do prodeje.Jeden příklad-Vyšehrad b)-na stránkách se objevilo cca v září 2022.Dostal jsem se až k ředitelce turistického odboru přímo na Vyšehradě a ta mi 100% tvrdí že si nikdy tento inovovaný štítek neobjednala a vidí ho poprvé.Celou dobu nabízejí,u nás označený typ a).
Na IC Špička jsem se na něj ptal již třikrát za poslední skoro rok a půl a pokaždé se diví:)
Pro mne to znamená pouze jedno,umisťují se tady štítky,které můžou být tak max.u výrobce a to neni vůči sběratelům,kteří ho shání na místě,fér.
Pokud máte někdo další info,dejte vědět,hlavně ale nikoho neposílejte do žádného infa v Praze,nikde ho skutečně nemají,aktuální zkušenost-květen 2023.
Prosím všechny,aby uváděli pravdivé info,kde štítek koupili.Díky
S pozdravem Theim
theim@centrum.cz
Ano to je stejné jako se štíťkem TRUTNOV ERB v infocentrum ho nemají a neměli . Byl jsem tam
27.5.2023
S pozdravem millos-123
Zdravím, stejně tak byl problém v Konstantinových Lázních, kde jsem se ptal několikrát a na více místech. Kdyby na něj někdo narazil, dejte prosím vědět kde.
Tuším, že Švamberk/Krasíkov + Páni že Švamberka si takhle někdo udělal a dá se u něj koupit na Aukru nebo Sbazaru.
S pozdravem MíšaN
Konstantinovy Låzně jsem kupoval v íčku za 50 kč.
V ZOO Dvůr Králové sice mají nové logo na všem včetně aut, triček i vstupenek ale nový štítek tam nikdo neviděl.......
Ale vím o sběratelce která nový Vyšehrad v IC Špička koupila.....
Za Konstantinky děkuju. Je to na náměstí Galerie u Šviháka, kdyby někdo hledal jako já.
Opravdu nechápu, jak někdo může navrhnout do zařazení na web nějaký štítek, který se nedá pořádně koupit, stejně tak jsem narazil na tenhle: Malcharkovec - copak může mít štítek něco, co ani nelze zařadit kde to je a co to je??? Osobně bych se přimlouval k tomu, aby takovéhle nesmysly byly z databáze vyřazeny. Já osobně mám také jeden štítek z Prahy, což je naprostý unikát ( už jen tím, že autor popletl slovo Pražský hrad) a těžko se dá sehnat, možná vůbec ne, ale vůbec by mě nenapadlo ho zařadit do databáze.
Zdravím
Info,o kterém vím, o štítku Malcharkovec.Údajně si ho nechal vyrobit z recese sběratel z Hradce Králové,pan Malchárek:)
Byla to jeho soukromá investice a nikde se skutečně oficiálně neprodává.Pokud mám správné informace,tak pan Malchárek ho ani do databáze nechtěl dávat a také nedal.
Postupem času si ale ten štítek stejně našel cestu do naši databáze od jiného sběratele.Tomu nezabráníme.Já ho sehnal čirou náhodou na Aukru.
Takových štítků je ale v databázi vícero....
S pozdravem Theim
Děkuji za vysvětlení ohledně štítku Malcharkovec. Možná by štítek mohl být rovnou opatřen takovým vysvětlení a zařazen v nějaké sekci kuriozit.... a třeba i nepočítán do běžných štítků.
Ke štítku: TRUTNOV ERB včera 26.8. 2023 jsem ho normálně v infocentru Trutnov ( na náměstí v budově úřadu) koupil.
Zdravím...podobně Nová Ves u Liberce. Na místním úřadu se dámy divily. Už se na to lidé prý ptali, ale nikdo na úřadu neví, že by si obec něco takového zadala.
Mám stejnou zkušenost se štítkem Gratiosus Jesulus Pragensis (Pražské Jezulátko), kde jsem se ptala, nikde ho údajně nikdy neměli a přitom je zde uveden.
Já jsem tu zkušenost se štítky k Pražskému jezulátku také udělal minulý týden, v suvenýrech pod kostelem a ani ve dvou specializovaných prodejnách na pražské jezulátko zaměřené je nemají, nikdy neměli, nikdy neviděli a neví kde by je mohli prodávat.
Zdar kolegové...Moje zkušenost je - pražské štítky (vyjma Vyšehradu) bylo vždy možno koupit v Jindřišské věži. Nevím jak jezule, předpokládal jsem jako vy, že bude k mání - Kostel Panny Marie Vítězné a sv. Antonína Paduánského.
[ Generated in 0.024 seconds, 9 queries executed - Využití paměti: (Peak: ) ]